Jouw schrijnwerker voor op maat gemaakte trappen in provincie Limburg

Rechte trapmodellen

Trapmodel Z

Draaiend trapmodel

Schrijnwerker voor op maat gemaakte trappen in regio Lummen

Trapmodellen voor op maat gemaakte trappen in de regio van Lummen

Vele mensen willen graag een mooi afgewerkte trap, want het is vaak het eerste wat je ziet bij de binnenkomst van een woning. Bij BR Interieur bieden we een aantal verschillende trapmodellen aan, zodat deze volledig kan aansluiten bij de stijl en indeling van je huis.

Ook als je nog geen idee hebt, helpen we je graag verder. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je bijstaan om de beste keuze te maken. Wij zorgen daarna voor de vervaardiging van de trap in ons eigen atelier. Vervolgens voeren we zorgvuldig de plaatsing van de trap uit, geen enkel hoekje zal onbewerkt blijven. Neem dus zeker contact met ons op voor het maken en plaatsen van jouw gepersonaliseerde trap op maat. We horen graag van je!

Vraag een offerte aan

BR Interieur

Neem voor meubels op maat contact op met specialisten in het vak. Bij BR Interieur hebben we jarenlange ervaring en weten we hoe we jouw op maat gemaakte meubels feilloos kunnen afleveren. Van trappen tot keukens , voor nieuwbouw als renovatieprojecten. Ons bedrijf is gelokaliseerd in Lummen , maar we werken ook in onder andere Hasselt, Sint-Truiden, Diest, Mol of Lommel. Neem via deze site contact met ons op. Tot snel!

Contactgegevens

icoon persoon naam

Rachid Benmouh

Cookies

Website voor schrijnwerkers door Trustup.pro