Jouw schrijnwerker voor op maat gemaakte branddeuren in provincie Limburg

deur, brandwerende deur, deuren
Schrijnwerker voor brandwerende deuren in regio Lummen

Persoonlijke service bij het kiezen van jouw brandwerende deur in de regio van Lummen

Een goede brandbeveiliging van je woning, kantoor of winkel is cruciaal, want in België komen er jaarlijks maar liefst 25 000 branden voor. Gelukkig zijn rookmelders verplicht en worden brandwerende deuren steeds populairder. Daardoor worden slachtoffers sneller gealarmeerd en blijft de schade beperkt.

Brandwerende deuren zijn speciaal ontworpen om de vlammen moeilijker door te laten. Zo kunnen ze een brand tot soms wel 60 minuten lang vertragen. Door voor dit soort deuren te kiezen garandeer je niet enkel de veiligheid van je gezinsleden, maar ook van je meubels of inventaris. Creëer dus nu al goede omgeving in je woonst of gebouw en vermijd dubbele kosten. De kans is namelijk zeer groot dat brandwerende deuren, net als rookmelders, in de toekomst verplicht zullen worden.

Vraag een offerte aan

Brandwerende deuren in Limburg

Bij BR Interieur zijn we gespecialiseerd in de plaatsing van brandwerende deuren, zowel voor commerciële gebouwen als voor woningen. We bieden verschillende soorten aan zodat je een type en model kan kiezen die perfect aansluit bij jouw stijl. Contacteer ons zeker als je nog vragen hebt over de werking of plaatsing van brandwerende deuren. We helpen je graag verder!

Vraag een offerte aan

BR Interieur

Neem voor meubels op maat contact op met specialisten in het vak. Bij BR Interieur hebben we jarenlange ervaring en weten we hoe we jouw op maat gemaakte meubels feilloos kunnen afleveren. Van trappen tot keukens , voor nieuwbouw als renovatieprojecten. Ons bedrijf is gelokaliseerd in Lummen , maar we werken ook in onder andere Hasselt, Sint-Truiden, Diest, Mol of Lommel. Neem via deze site contact met ons op. Tot snel!

Contactgegevens

icoon persoon naam

Rachid Benmouh

Cookies

Website voor schrijnwerkers door Trustup.pro