Jouw schrijnwerker voor op maat gemaakte meubels in provincie Limburg

deur, deuren, binnendeur, binnendeuren

Schrijnwerk op maat voor nieuwbouw en renovatie regio van Lummen

Wie droomt er niet van om thuis te komen in een stijlvolle woning die volledig is aangepast naar jouw smaak? BR Interieur maakt het mogelijk! Door het binnenschrijnwerk aan te passen kan je de sfeer van een kamer onmiddellijk transformeren. Doe dus zeker beroep op BR Interieur als je een ervaren schrijnwerker zoekt om jouw woning of kantoor op te frissen. Ook een volledig nieuwe woning kunnen we vanaf 0 inrichten met gepersonaliseerde inbouwmeubels.

We hebben meer dan 20 jaar ervaring in het vak en zijn gespecialiseerd in trappen en binnenschrijnwerk op maat. Door deze expertise kan je er zeker van zijn dat de werken vlot verlopen en het resultaat tot in de puntjes afgewerkt zal zijn. Als professionele meubelmaker gaan we aan de slag in ons eigen atelier om jouw project te realiseren. Met het nodige vakmanschap zorgen we voor een naadloze vervaardiging van al je meubels. Neem snel contact met ons op om de meubelstukken van je dromen tot leven te laten komen!

Vraag een offerte aan
  • icoon zaag hamer gereedschap schrijnwerk Schrijnwerk
  • icoon oog detail iris pupil Oog voor detail
  • kracht energie atelier Eigen atelier
  • maatwerk icoon Maatwerk
  • afwerkingsgraad afwerking icoon Hoge afwerkingsgraad

BR Interieur

Neem voor meubels op maat contact op met specialisten in het vak. Bij BR Interieur hebben we jarenlange ervaring en weten we hoe we jouw op maat gemaakte meubels feilloos kunnen afleveren. Van trappen tot keukens , voor nieuwbouw als renovatieprojecten. Ons bedrijf is gelokaliseerd in Lummen , maar we werken ook in onder andere Hasselt, Sint-Truiden, Diest, Mol of Lommel. Neem via deze site contact met ons op. Tot snel!

Contactgegevens

icoon persoon naam

Rachid Benmouh

Cookies

Website voor schrijnwerkers door Trustup.pro